Vištiena su ryžiais ir kukurūzais

Ingredientai: Svogūnai - 2 vienetai, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Ryžiai - 2 stiklinės, Vištų ketvertukai - 4 vienetai, Paprikos milteliai - 1 arbatinis šaukštelis.

Susmulkinkite svogūnus, apkepkite aliejuje, sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus suberkite nusunktus kukurūzus. Suberkite ryžius, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais, užpilkite 3 stiklinėmis verdančio vandens. Ant viršaus sudėkite druska, pipirais ir paprika pabarstytą vištieną. Pridenkite folija ir įkiškite į įkaitintą orkaitę. Troškinkite apie 40 minučių.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!