Vištienos „bombos“
Ingredientai: Vištienos filė - 500 gramai, Bet kokie grybai - 300 gramai, Sūris - 70 gramai, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas.
Smulkiai supjaustykite grybus, apkepkite su smulkintu svogūnu aliejuje. Baigdami gaminti, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite tarkuotą sūrį, grietinėlę, išmaišykite. Juostelėmis supjaustytą vištieną pamuškite, pabarstykite druska ir pipirais, į vidurį įdėkite paruošto įdaro ir susukite į kamuoliukus. Apvyniokite aliejumi ištepta folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių, nuimkite foliją ir kepkite dar 5-10 min. Patiekite su bulvėmis ar daržovių salotomis.