Vištienos „bombos“

Ingredientai: Vištienos filė - 500 gramai, Bet kokie grybai - 300 gramai, Sūris - 70 gramai, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas.

Smulkiai supjaustykite grybus, apkepkite su smulkintu svogūnu aliejuje. Baigdami gaminti, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite tarkuotą sūrį, grietinėlę, išmaišykite. Juostelėmis supjaustytą vištieną pamuškite, pabarstykite druska ir pipirais, į vidurį įdėkite paruošto įdaro ir susukite į kamuoliukus. Apvyniokite aliejumi ištepta folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių, nuimkite foliją ir kepkite dar 5-10 min. Patiekite su bulvėmis ar daržovių salotomis.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.