Vištienos kuskusas
Ingredientai: Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Vištienos krūtinėlė - 200 gramai, Imbieras - 2 centimetrai, karis - 2 arbatiniai šaukšteliai, Abrikosai (džiovinti) - 10 vienetai, Virti arba konservuoti avinžirniai - 200 gramai, Kuskus.
Kubeliais pasmulkintą svogūną kelias minutes apkepinkite aliejuje, tuomet ten suverskite kubeliais smulkintą vištieną, pakepinkite apie 10 min. Berkite pasmulkinto imbiero (jeigu mėgstate), kario, truputį druskos ir pipirų ir pakepinkite dar minutę. Tuomet berkite pasmulkintus abrikosus, virtus arba konservuotus avinžirnius ir kuskuso kruopas, permaišykite. Pilkite karšto sultinio, uždenkite ir palikite 15 min. - kuskuso kruopos įgers skystį ir suminkštės. Prieš tiekiant viską papurenkite šakute, galima apiberti kalendros lapeliais.