Vištienos salotos su riešutais ir razinomis

Ingredientai: Salotos - 200 gramai, Virta vištienos krūtinėlė - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas, Razinos - 2 valgomieji šaukštai, Obuoiai - 2 vienetai, Graikiški riešutai - 50 gramai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, D.

Vištieną, salierą ir obuolius supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su razinomis, salieru. Sudėti majonezą ir grietinę. Įpilti citrinos sulčių. Įberti druską ir pipirus. Viską sumaišyti. Sudėti kapotus riešutus. Sumaišyti. Į lėkštę dėti salotų ir gautą masę.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.