Vištienos sriubytė

Ingredientai: Vištienos ketvirčiai - 500 gramai, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 vienetai, Vanduo - 1.5 litro.

Vištieną užpilti vandeniu, pasūdyti, įmesti lauro lapelių ir virti apie 40 min. Susidariusias putas nugriebti. Supjaustyti morkas, bulves, svogūnus ir žalumynus. Svogūnus pakepinti ir sudėti į sriubą. Į puodą sudėti morkas ir bulves. Įmaišyti prieskonių, suberti žalumynus. Virti dar apie 10-15 min.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.