Vynuogių saldainiai

Ingredientai: Sutirštintas pienas - 350 gramai, Vynuogės - 1 kilogramas, Cukrus - 100 gramai, Šokoladas, juodasis - 250 gramai, Grietinėlė - 100 gramai.

Vynuoges nukarpyti nuo kekės. Palikti su mažais koteliais. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Kaitinti ant ugnies, bet neleisti užvirti. Kaitinti reikia tik to, kol ištirpsta cukrus. Ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su grietinėle. Palikti, kad atvėstų. Sutirštintą pieną, prieš naudojant palaikyti šaldytuve bent 1 val. Vynuoges pamirkyti piene, tada merkti į šokoladą. Dieviškai skanu!

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.