Vynuogių saldainiai

Ingredientai: Sutirštintas pienas - 350 gramai, Vynuogės - 1 kilogramas, Cukrus - 100 gramai, Šokoladas, juodasis - 250 gramai, Grietinėlė - 100 gramai.

Vynuoges nukarpyti nuo kekės. Palikti su mažais koteliais. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Kaitinti ant ugnies, bet neleisti užvirti. Kaitinti reikia tik to, kol ištirpsta cukrus. Ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su grietinėle. Palikti, kad atvėstų. Sutirštintą pieną, prieš naudojant palaikyti šaldytuve bent 1 val. Vynuoges pamirkyti piene, tada merkti į šokoladą. Dieviškai skanu!

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.