Vyšninis pyragas

Ingredientai: Sviestas - 250 gramai, Cukrus - 200 gramai, Migdolai - 150 gramai, Uogienė, vyšnių - 250 mililitrai, Miltai - 300 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Kepimo.

Į išsuktą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, cinamoną ir muskatą, vyšnių uogienę arba šviežias vyšnias, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Galiausiai įmaišykite maltus migdolus. Tešlą sukrėskite į 28 cm skersmens sviestu pateptą tortinę ir išlyginkite paviršių. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 ° C, ir kepkite maždaug 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir, kai atauš, iškrėskite iš tortinės. Pabarstykite cukraus pudra.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.