Vyšninis pyragas

Ingredientai: Sviestas - 250 gramai, Cukrus - 200 gramai, Migdolai - 150 gramai, Uogienė, vyšnių - 250 mililitrai, Miltai - 300 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Kepimo.

Į išsuktą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, cinamoną ir muskatą, vyšnių uogienę arba šviežias vyšnias, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Galiausiai įmaišykite maltus migdolus. Tešlą sukrėskite į 28 cm skersmens sviestu pateptą tortinę ir išlyginkite paviršių. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 ° C, ir kepkite maždaug 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir, kai atauš, iškrėskite iš tortinės. Pabarstykite cukraus pudra.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.