Vyšninis pyragas
Ingredientai: Sviestas - 250 gramai, Cukrus - 200 gramai, Migdolai - 150 gramai, Uogienė, vyšnių - 250 mililitrai, Miltai - 300 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Kepimo.
Į išsuktą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, cinamoną ir muskatą, vyšnių uogienę arba šviežias vyšnias, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Galiausiai įmaišykite maltus migdolus. Tešlą sukrėskite į 28 cm skersmens sviestu pateptą tortinę ir išlyginkite paviršių. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 ° C, ir kepkite maždaug 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir, kai atauš, iškrėskite iš tortinės. Pabarstykite cukraus pudra.