Želė tortas su persikais

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Grietinė - 1 litras, Želatina - 40 gramai, Citrinos rūgštis - 0.5 arbatinio šaukštelio, Želė - 1 pakelis, Konservuoti persikai - 1 skardinė.

Ištirpinkite pasirinkto skonio želė. Išmirkinkite želatiną, išplakite su pienu, grietine ir žiupsneliu citrinos rūgšties. Supilkite į norimą dormą ir padėkite sustingti į šaldytuvą. Masei pradėjus stingti, ant viršaus sudėkite pjaustytus konservuotus persikus (arba kuriuos kitus vaisius). Ant viršaus užpilkite želė ir palikite šaldytuve, kol sustings.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!