Žiediniai kopūstai garnyrui

Ingredientai: Žiedinis kopūstas - 1 vienetas, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas.

Nuplautą kopūstą susmulkinkite žiedynais, sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 15 minučių. Išgriebkite, nusausinkite, apkepkite svieste su prieskoniais. Tinka kaip garnyras prie žuvies ar mėsos.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.