Žuvies kukuliukai

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramai, Džiūvėsėliai - 100 gramai, Parmezano sūris - 80 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė.

Sumalkite žuvį, sudėti džiūvėsėlius ir tarkuotą sūrį. Suberkite kapotus žalumynus, pabarstykite druska ir pipirais. Išspauskite česnako skiltelę, įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišyti. Šlapiomis rankomis formuokite kukuliukus ir kepkite keptuvėje arba virkite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.