Žuvis apvalkale

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramai, Bulvių košė - 700 gramai, Miltai - 1 stiklinė.

Pabarstykite žuvį druska, pipirais ir žolelėmis. Iš bulvių košės ir miltų padarykite tešlą (nekietą). Iškočiokite į 0,5 cm storio lakštą, uždėkite žuvį ant krašto, užlenkite ir užspauskite. Aptepkite alyvuogių aliejumi, sudėkite į garų puodą. Gaminkite 30 minučių, ištraukę supjaustykite gabaliukais ir patiekite su daržovėmis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Skelbimai

2,50 €
34 | 6 | XS
10,00 €
34 | 6 | XS
25,00 €
38 | 10 | S