Auksinis pyragas

Ingredientai: Miltai - 200 gramai, Sviestas - 50 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Tryniai - 3 vienetai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Jogurtas - 5 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis.

Giliame inde sumaišykite miltus, vanilę ir kepimo miltelius. Kitame inde išmaišykite kiaušinio trynius, kiaušinį, ištirpintą sviestą, cukrų ir jogurtą. Tuomet miltus perpilkite į bendrą masę ir maišykite, kol neliks gumuliukų. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Skelbimai

5,00 €
20 | 12,3 cm
25,00 €
38 | 10 | S
18,00 €
34 | 6 | XS