Blynų tortas
Ingredientai: Blynai - 12 vienetai, Riešutai - 100 gramai, Varškės sūrelis - 250 gramai, Braškių uogienė - 0.25 stiklinės, Šokoladinis kremas - 1 stiklinė, Kartusis šokoladas - 200 gramai, Riebi grietinėlė - 0.75 stiklinės.
Iškepkite pagal savo mėgstamą receptą blynus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Apkepkite joje riešutus, atvėsinkite, susmulkinkite. Sumaišykite sūrelį su uogiene. Pusę blynų ištepkite šokoladine pasta ir pabarstykite riešutais, kitą pusę pertepkite varške su uogiene. Sudėkite pakaitomis vieną ant kito, padėkite valandai į šaldytuvą. Ištirpinkite šokoladą ir sumaišykite su grietinėle, apipikite šiuo padažu tortą ir papuoškite braškėmis ar vaisiais.