Dangiškai skanus ir ypač lengvas bananinis varškės kremas
Ingredientai: Bananai - 3 vienetai, Varškė - 500 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Želatina - 20 gramų, Vanduo - 0.5 stiklinės.
Į kelias dalis perlaužtus bananus, per sietelį pertrintą varškę (galite naudoti kreminę, desertinę varškytę, tik tuomet nedėkite cukraus), cukrų (galite berti daugiau ar mažiau, pagal skonį) gerai sutrinkite maisto smulkintuvu iki purumo. Želatiną suberkite į vandenį. Palaukite, kol išbrinks ir pašildykite iki kol ištirps, neužvirinkite. Palaukite, kol truputį pravės ir supilkite į varškės masę, ją vėl perplakite. Šiuo kremu galite pertepti tortus, jis ypač tiks šokoladinio biskvito pertepimui. Kremą taip pat galite sudėti į indelius, palaukti, kol sustings ir patiekti, kaip desertą. Desertą papuoškite šokolado drožlėmis, bananų gabaliukais.