Dietinė kopūstų sriuba
Ingredientai: Morkos - 5 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Konservuoti pomidorai - 2 skardinės, Kopūstas - 1 galva, Šaldyti šparagai - 400 gramai, Pomidorų sultys - 1.5 litro, Saldžiosios paprikos - 2 vienetai, Salierai - 10 vienetai, Sultinys - 400 mililit.
Morkas, svogūnus, kopūstus, paprikas, salierus supjaustykite vienodais gabaliukais ir suverskite į puodą. Konservuotus pomidorus susmulkinkite ir taip pat verskite į puodą kartu su visu skysčiu. Šparagines pupeles atitirpdykite ir taip pat dėkite į puodą (galite prieš tai perpjauti pusiau, bet nebūtinai). Supilkite pomidorų sultis, sultinį (galite naudoti bet kurį mėgiamą sultinį, jį galite keisti vandeniu). Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir virkite iki kol daržovės bus minkštos. Jeigu sriuba per tiršta, tai galite pilti dar truputį vandens ir dar kartą užvirti. Šios sriubos galima valgyti tiek, kiek norisi, o per savaitę nukrenta apie 5 kg.