Gaivus kokteilis

Ingredientai: Apelsinų sultys - 200 mililitrai, Bananas - 1 vienetas, Medus - 1 arbatinis šaukštelis.

Bananą nulupkite, supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su medumi ir pertrinkite. Supilkite sultis ir išplakite. Supilkite į aukštą stiklinę su ledukais, patiekite su šiaudeliu.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

10,00 €
34 | 6 | XS
15,00 €
36 | 8 | S
14,00 €
34 | 6 | XS
7,00 €
38 | 10 | S