Greitos varškės bandelės

Ingredientai: Kreminė varškė - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 10 gramų, Kepimo milteliai - 15 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 250 gramų, Pienas (bandelėms patepti) - 2 valgomieji šaukštai.

Varškę (galite naudoti ir paprastą varškę, tik ją prieš tai gerai pertrinkite su grietine), kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos labai gerai išplakite iki kol cukrus ištirps. Tuomet įsijokite miltus, kepimo miltelius ir suminkykite minkštą, lipnią tešlą. Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį patepkite aliejumi. Drėgnomis rankomis suformuokite 10-12 bandelių. Jas sudėkite ant paruoštos skardos. Kepkite iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 min., tuomet skardą ištraukite, bandeles patepkite pienu, galite pabarstyti cukrumi ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite dar 3-5 min. iki kol bandelės paruduos. Labai skanios, minkštutės bandelės, kurios puikiai tiks pusryčiams.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.