Grybais farširuoti kiaušiniai

Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Grybai - 200 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Krapai - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druskos, pipirų - 1 žiupsnelis.

Grybus apvirkite (jeigu naudojate džiovintus, tai juos 3-4 valandas pamirkykite vandenyje, jeigu šaldytus - atšildykite). Jeigu naudojate pievagrybius, tai jų prieš tai virti nereikia. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje, tuomet sudėkite smulkintus, virtus grybus ir apkepinkite. Kiaušinius išvirkite, pjaukite pusiau, išimkite trynius. Trynius gerai ištrinkite su kepintais grybais ir svogūnais, pridėkite smulkintų krapų, majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite. Kiaušinių baltymų puseles įdarykite gauta mase ir gražiai išdėliokite lėkštėje. Skanus ir lengvai paruošiamas užkandis!

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.