Grybais farširuoti kiaušiniai
Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Grybai - 200 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Krapai - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druskos, pipirų - 1 žiupsnelis.
Grybus apvirkite (jeigu naudojate džiovintus, tai juos 3-4 valandas pamirkykite vandenyje, jeigu šaldytus - atšildykite). Jeigu naudojate pievagrybius, tai jų prieš tai virti nereikia. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje, tuomet sudėkite smulkintus, virtus grybus ir apkepinkite. Kiaušinius išvirkite, pjaukite pusiau, išimkite trynius. Trynius gerai ištrinkite su kepintais grybais ir svogūnais, pridėkite smulkintų krapų, majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite. Kiaušinių baltymų puseles įdarykite gauta mase ir gražiai išdėliokite lėkštėje. Skanus ir lengvai paruošiamas užkandis!