Grybais farširuoti kiaušiniai

Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Grybai - 200 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Krapai - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druskos, pipirų - 1 žiupsnelis.

Grybus apvirkite (jeigu naudojate džiovintus, tai juos 3-4 valandas pamirkykite vandenyje, jeigu šaldytus - atšildykite). Jeigu naudojate pievagrybius, tai jų prieš tai virti nereikia. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje, tuomet sudėkite smulkintus, virtus grybus ir apkepinkite. Kiaušinius išvirkite, pjaukite pusiau, išimkite trynius. Trynius gerai ištrinkite su kepintais grybais ir svogūnais, pridėkite smulkintų krapų, majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite. Kiaušinių baltymų puseles įdarykite gauta mase ir gražiai išdėliokite lėkštėje. Skanus ir lengvai paruošiamas užkandis!

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
25,00 €
12,00 €
122 | 6 - 7 m.