Guliašo sriubos receptas
Ingredientai: Jautiena - 500 gramai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Petražolės - 2 valgomieji šaukštai, Bulvės - 3 vienetai, Kopūstas - 200 gramai, Poras - 1 vienetas, Vanduo - 2 litrai.
Apkepkite aliejuje susmulkintą gabalėliais mėsą. Įberkite miltų, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite. Pabaigoje paskaninkite druska ir pipirais. Supjaustykite morkas, petražoles, porą ir kopūstus, suberkite į 1,5 l verdančio vandens. Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves, įberkite prieskonių, sukrėskite guliašą ir truputį pavirkite. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.