Guliašo sriubos receptas

Ingredientai: Jautiena - 500 gramai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Petražolės - 2 valgomieji šaukštai, Bulvės - 3 vienetai, Kopūstas - 200 gramai, Poras - 1 vienetas, Vanduo - 2 litrai.

Apkepkite aliejuje susmulkintą gabalėliais mėsą. Įberkite miltų, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite. Pabaigoje paskaninkite druska ir pipirais. Supjaustykite morkas, petražoles, porą ir kopūstus, suberkite į 1,5 l verdančio vandens. Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves, įberkite prieskonių, sukrėskite guliašą ir truputį pavirkite. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.