Karališki kepinėliai su vištiena
Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 200 gramai, Vištienos krūtinėlė be odos - 1 gramas, Pievagrybiai - 200 gramai, Fermentinis sūris - 150 gramai, Grietinėlė - 150 mililitrai, Miltai - 0.5 valgomojo šaukšto, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Ki.
Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite į keturias kvadratines dalis, o kiekvieną kvadratą perpjaukite pusiau, kad gautųsi po 2 trikampiukus. Tešlos gabaliukus išdėliokite ant kepimo popieriumi padengtos skardos, patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 200 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį (kol paruduos). Tuo metu nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite juos plonomis riekelėmis. Vištieną susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuokite. Grybus ir vištieną pakepinkite atskirose keptuvėse, nedideliame kiekyje aliejaus. Kuomet grybų keptuvėje pilnai išgaruos skystis, apibarstykite juos miltais, išmaišykite ir užpilkite grietinėlę. Tuomet į grybų keptuvę sudėkite vištieną su sūriu, išmaišykite ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes. Pagardinkite druska (pagal skonį). Ištraukite keptus tešlos trikampius ir perpjaukite juos per pusę, išilgai ties viduriu (jei norite, kad tešla būtų storesnė, galite nepjauti). Ant vienos dalies dėkite įdarą iš vištienos ir grybų, o kita dalimi uždenkite jį. Prie patiekalo puikiai tinka šviežių daržovių salotos su šlakeliu alyvuogių aliejaus arba lengvu padažu.