Katinėliai iš ikrų ir lašišos
Ingredientai: Tešlos krepšeliai - 12 vienetai, Sūdytos lašišos filė - 200 gramai, Agurkai arba avokadai - 150 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai.
Lašišą ir agurką smulkiai supjaustykite, kiaušinius išvirkite, vieną baltymą atidėkite į šalį papuošimams, o visa kita sutarkuokite. Kiaušinius, agurkus ir lašišą sumaišykite giliame inde. Lašiša pakankamai riebi, todėl naudoti kokį nors papildomą padažą nėra būtina, tačiau jei norite, galite įdėti šiek tiek majonezo. Paruošta mase įdarykite krepšelius, ant viršaus uždėkite ikrų. Raudonojo kačiuko pagaminimui iš morkos išpjaukite ausytes ir liežuvėlį, iš baltymo akytes ir burną (burnai reikės tarkuoto baltymo), o nosiai naudokite šiek tiek juodųjų ikrų. Juodojo kačiuko pagaminimui iš baltymo išpjaukite ausytes ir akytes, suformuokite burnytę, o vietoje nosies naudokite raudonuosius ikrus (arba raziną).