Katinėliai iš ikrų ir lašišos

Ingredientai: Tešlos krepšeliai - 12 vienetai, Sūdytos lašišos filė - 200 gramai, Agurkai arba avokadai - 150 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai.

Lašišą ir agurką smulkiai supjaustykite, kiaušinius išvirkite, vieną baltymą atidėkite į šalį papuošimams, o visa kita sutarkuokite. Kiaušinius, agurkus ir lašišą sumaišykite giliame inde. Lašiša pakankamai riebi, todėl naudoti kokį nors papildomą padažą nėra būtina, tačiau jei norite, galite įdėti šiek tiek majonezo. Paruošta mase įdarykite krepšelius, ant viršaus uždėkite ikrų. Raudonojo kačiuko pagaminimui iš morkos išpjaukite ausytes ir liežuvėlį, iš baltymo akytes ir burną (burnai reikės tarkuoto baltymo), o nosiai naudokite šiek tiek juodųjų ikrų. Juodojo kačiuko pagaminimui iš baltymo išpjaukite ausytes ir akytes, suformuokite burnytę, o vietoje nosies naudokite raudonuosius ikrus (arba raziną).

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.