Kiauliena persikų padaže

Ingredientai: Kiauliena - 400 gramai, Konservuoti persikai - 1 skardinė, Svogūnas - 1 vienetas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska, pipirai, čili - 1 žiupsnelis, Džiovinti čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis.

Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Juos sumaišykite su prieskoniais ir čiobreliais. Palikite 15 - 30 min. Persikus išimkite iš skardinės ir pertrinkite šakute ar virtuviniu kombainu. Tyrė turėtų būti pakankamai skysta, jeigu gaunasi labai sausa, tai įpilkite truputį skysčio iš skardinės. Smulkiai pjaustytą svogūną apkepinkite iki auksinės spalvos, tuomet dėkite mėsą, apkepinkite, užpilkite persikų tyrę ir 10-15 min. patroškinkite ant nedidelės ugnies. Tiekite su ryžiais.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.