Kiaušinių puselės padaže

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Grietinė - 100 gramai, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Muskato riešutas - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas, Ankštinis pipiras - 1 valgomasis šaukštas, Sviestas - 50 gramai.

Kiaušinius išvirti, nulupti, perpjauti per pusę. Paruošti padažą: svieste apkepinti svogūnus ir papriką. Likusį sviestą ištirpinti ir išsukti su garstyčiomis. Išplakti grietinę. Viską išmaišyti, sudėti prieskonius, svogūnus ir papriką. Užpilti ant kiaušinių puselių. Valgyti su gruzdinto batono riekutėmis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.