Klasikinė pieniška makaronų sriuba

Ingredientai: Makaronai - 0.5 stiklinės, Vanduo - 1 stiklinė, Pienas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis.

Pasūdykite vandenį ir užvirinkite. Kai užvirs, sudėkite makaronus ir virkite (virimo laikas nurodytas ant pakuotės). Pamaišykite, kad neprikibtų. Nukoškite, įpilkite pieno ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.