Klasikinė pieniška makaronų sriuba

Ingredientai: Makaronai - 0.5 stiklinės, Vanduo - 1 stiklinė, Pienas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis.

Pasūdykite vandenį ir užvirinkite. Kai užvirs, sudėkite makaronus ir virkite (virimo laikas nurodytas ant pakuotės). Pamaišykite, kad neprikibtų. Nukoškite, įpilkite pieno ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.