Kokosinis kremas „Raffaello“
Heike Rau | Shutterstock.com
Šis kremas tinka tiek tortų, pyragaičių, eklerų gamyboje, tiek ir kaip užtepas skrebučiams, bandelėms.
Jums reikės:
- 1 skardinės saldinto kondensuoto pieno;
- 200 gramų sviesto;
- 200 g baltojo šokolado;
- 100 gramų kokosų drožlių.
Gaminimas:
- Ant puodo su verdančiu vandeniu statykite kitą indą. Į jį berkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir dėkite sviestą. Maišant kaitinkite kol išsilydys.
- Tuomet sudėkite kondensuotą pieną, išmaišykite, dar šiek tiek pakaitinkite.
- Galiausiai suberkite kokosų drožles, permaišykite.
- Jeigu kremą naudosite tortų ar kitų gaminių puošimui, tai jį tik šiek tiek atvėsinkite ir iškart naudokite.
- Jeigu kremą naudosite, kaip užtepą, tai jį sudėkite į stiklainį ir statykite į šaldytuvą 3 - 4 valandoms.