Kokosinis varškės pyragas
Ingredientai: Varškė - 200 gramai, Sviestas - 75 gramai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 40 gramai, Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 225 mililitrai, Kokoso drožlės - 4 va.
Vanilinį ir paprastą cukrų įmaišykite į sviestą, o tuomet sumaišykite su grietine ir soda. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus, abu atskirai išplakite. Plaktus trynius įmaišykite į sviesto masę ir ten pat sudėkite varškę. Tuomet įmaišykite baltymus. Viską pagardinkite žiupsneliu druskos, suberkite kokoso drožles. Nuolatos maišydami suberkite miltus. Jei tešlą gausis per kieta, įpilkite šiek tiek pieno. Tešlą sukrėskite į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepkite apie 45 minutes.