Kotletai su įdaru ir tešlos plutele

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Batonas - 2 riekės, Pienas - 5 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis, Sūris - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Majonezas - 100 gramų, .

Pasiruoškite faršą kotletams. Batono riekeles užmerkite piene, sutrinkite, sumaišykite su faršu. Įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, prieskonius, druską. Gerai išmaišykite. Įdarui kietai išvirkite kiaušinius, juos sutarkuokite. Sūrį taip pat sutarkuokite. Viską sumaišykite su minkštu sviestu. Papildomai galite įmaišyti žalumynų. Pasiruoškite tešlą. Kiaušinius išplakite su majonezu, įberkite sodos, įsijokite miltus, gerai išmaišykite. Tešla turi gautis tokio skystumo, kaip blynams. Miltų gali reikėti ir kiek daugiau. Suformuokite kotletus. Padarykite paplotėlį, dėkite įdaro, suformuokite kotletą. Kotletus pamirkykite į tešlą ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki kol gražiai apskrus. Puikus būdas paįvairinti nusibodusius kotletus!

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.