Lašiša su riešutais

Ingredientai: Lašišos filė - 700 gramai, Kapoti migdolai - 4 valgomieji šaukštai, Skaldyti lazdynų riešutai - 4 valgomieji šaukštai.

Žuvį supjaustykite į 4 gabaliukus, pabarstykite druska ir palikite 5 minutėms. Sumaišykite riešutus, sezamo sėklas, pipirus ir kalendrą, šiuo mišiniu apibarstykite žuvį. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.