Makaronai su daržovėmis

Ingredientai: Makaronai - 300 gramai, Augalinis aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Petražolės šaknis - 1 vienetas, Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1 stiklinė, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsneli.

Morkas ir petražolės šaknį nuplauti, nuskusti, užpilti vandeniu ir virti 10-15 min. Po to išvirusias daržoves supjaustyti kubeliais. Gautą daržovių sultinį nupilti į atskirą indą. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki auksinės spalvos. Makaronus sumaišyti su daržovėmis ir keptais svogūnais, sudėti į keptuvę, išteptą aliejumi, užpilti pomidorų pasta ar padažu ir daržovių sultiniu, užbarstyti pipirų ir troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 20 min.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.