Nekeptas pyragas

Ingredientai: Kakaviniai sausainiai - 300 gramai, Sviestas - 150 gramai, Maskarponės sūris - 500 gramai, Riebi grietinėlė - 200 mililitrai, Cukrus - 150 gramai, Želatina - 20 gramai.

Užpilkite želatiną 100 ml šalto virinto vandens, palikite valandai išbrinkti. Sausiainius sumalkite, sviestą ištirpinkite. Viską sumaišykite (turi išeiti biri masė). Sudėkite viską į 24-26 cm skersmens formą, gerai suslėkite, padarykite kraštelius ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Kol pagrindas stingsta, paruoškite įdarą: želatiną užvirinkite, tačiau nevirkite. Atvėsinkite. Grietinėlę išplakite su cukrumi, sudėkite Maskarponės sūrį, želatiną, gerai išmaišykite. Sudėkite ant pagrindo ir palikite stingti šaldytuve 3-4 val. Papuoškite mėtomis.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

2,00 €
36 | 8 | S
10,00 €
74 | 6-9 mėn.