Nuostabios salotos su sūriu
Ingredientai: Fermentinis sūris - 500 gramai, Virta jautiena - 100 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Pievagrybiai - 300 gramai, Petražolės - 1 pundelis, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas.
Pievagrybius nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Jautieną supjaustykite šiaudeliais. Viską sumaišykite su smulkintomis petražolėmis, majonezu, druska ir pipirais. Didelį sūrio gabalą pamerkite 20 minučių į karštą vandenį, tada išimkite ir dar šiltą supjaustykite maždaug 5 mm storio juostelėmis. Ištepkite jas paruošta mase ir susukite voleliu, apvyniokite folija ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Supjaustykite riekutėmis ir patiekite kaip užkandį.