Pievagrybių salotos su pomidorais

Ingredientai: Pievagrybiai - 200 gramai, Alyvuogės - 60 gramai, Pomidorai - 2 vienetai, Poras - 1 vienetas, Citrinos sulčių - 2 valgomieji šaukštai, Poras - 1 vienetas.

Supjaustykite pievagrybius, pomidorus ir porą, įdėkite alyvuogių. Sumaišykite citrinų sultis, druską, aliejų ir pipirus, šį padažiuką užpilkite ant salotų. Papuoškite žalumynais ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.