Pyragas su obuolių ir chalvos įdaru

Ingredientai: Sviestas - 225 gramai, Cukrus - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 2 stiklinės, Obuoliai - 700 gramai, Riešutų chalva - 200 gramai, Pienas - 1 stiklinė.

Išsukite sviestą ir cukrų, įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Sudėkite miltus, išminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Obuolius nulupkite ir supjaustykite, Puse tešlos išklokite kepimo formą, sudėkite pusę obuolių, užtrupinkite pusę chalvos, tada sudėkite likusius obuolius ir chalvą, užklokite likusia tešla. Patepkite kiaušinio ir pieno plakiniu, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje maždaug 50 minučių.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.