Pyragas su varške ir ananasais
Ingredientai: Miltai - 300 gramai, Kefyras - 200 mililitrai, Cukrus - 180 gramai, Aliejus - 100 mililitrai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kepimo milteliai - 12 gramai, Varškė - 250 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukiru.
Giliame inde išplakite kefyrą, kiaušinius, cukrų, tuomet supilkite aliejų ir vėl perplakite. Įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite, turi gautis grietinės tirštumo tešla. Įdarui skirtą varškę ištrinkite su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Nuo ananasų nupilkite skystį, juos supjaustykite gabaliukais. Kepimo formą patepkite aliejumi ar sviestu, supilkite tešlą, išlyginkite. Ant pyrago paskirstykite maždaug pusę varškės masės, tiesiog paliekant tarpus dėliokite po šaukštą varškės masės. Išdėliokite ananasų gabaliukus ir sudėkite likusią varškę. Pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Labai skanus ir kvapnus pyragas!