Pyragėliai su mėsa ir moliūgais
Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 400 gramai, Faršas - 350 gramai, Moliūgas - 150 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas.
Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Sudėkite viską į faršą, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite. Įpilkite truputį vandens (įdaras nebus toks sausas). Tešlą atšildykite, padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais. Ant kiekvieno uždėkite po šaukštą įdaro, kraštelius užspauskite. Aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagels.