Pyragėliai su mėsa ir moliūgais

Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 400 gramai, Faršas - 350 gramai, Moliūgas - 150 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas.

Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Sudėkite viską į faršą, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite. Įpilkite truputį vandens (įdaras nebus toks sausas). Tešlą atšildykite, padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais. Ant kiekvieno uždėkite po šaukštą įdaro, kraštelius užspauskite. Aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagels.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.