Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais

Ingredientai: Raudonas kopūstas - 200 gramai, Salieras - 1 vienetas, Obuoliai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Marinuoti agukai - 4 vienetai.

Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir pabarstykite druska, nulupkite ir susmulkinkite obuolius, salierą. svogūną ir agurkus. Viską sudėkite į vieną dubenį, užpilkite majonezu ir išmaišykite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.