Salotos „Ežiukas“

Ingredientai: Virta vištiena - 500 gramai, Kietas sūris - 150 gramai, Graikiniai riešutai - 100 gramai, Konservuoti ananansai - 300 gramai, Majonezas - 200 gramai, Virti kiaušiniai - 4 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės.

Susmulkinkite iki trupinėlių riešutus, sumaišykite su majonezu ir perspaustu česnaku. Vištieną ir ananasus atskirai supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį. Sluoksniuokite salotas ir formuokite ežiuką, kiekvieną sluoksnį truputį pabarstykite druska ir pipirais, pertepkite majonezo ir riešutų mišiniu. Sluoksniai: vištiena, ananasai, sūris, kiaušiniai. Viršutinį sluoksnį taip pat aptepkite majonezu, papuoškite alyvuogėmis ir žalumynais.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.