Salotos „Ežiukas“
Ingredientai: Virta vištiena - 500 gramai, Kietas sūris - 150 gramai, Graikiniai riešutai - 100 gramai, Konservuoti ananansai - 300 gramai, Majonezas - 200 gramai, Virti kiaušiniai - 4 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės.
Susmulkinkite iki trupinėlių riešutus, sumaišykite su majonezu ir perspaustu česnaku. Vištieną ir ananasus atskirai supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį. Sluoksniuokite salotas ir formuokite ežiuką, kiekvieną sluoksnį truputį pabarstykite druska ir pipirais, pertepkite majonezo ir riešutų mišiniu. Sluoksniai: vištiena, ananasai, sūris, kiaušiniai. Viršutinį sluoksnį taip pat aptepkite majonezu, papuoškite alyvuogėmis ir žalumynais.