Salotos „vazonėlyje“
Ingredientai: Virta vištienos filė - 300 gramai, Bulvės - 3 vienetai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Kiviai - 2 vienetai, Saldžiarūgštis obuolys - 1 vienetas, Konservuoti žirneliai - 1 skardinė, Sūris - 70 gramai, Svogūnas - 1 vienetas.
Vištieną supjaustykite kubeliais. Išvirkite bulves, morką, kiaušinius, taip pat supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Vaisius nulupkite, supjaustykite. Sudėkite žirnelius, viską pabarstykite druska ir sumaišykite su majonezu. Įkaitinkite skardą, plonu sluoksniu ant jos paskleiskite tarkuotą sūrį. Kai jis išsilydys, atsargiai nuimkite ir "užmaukite" ant apversto stiklainio, padėkite į šaldyuvą sustingti. Sudėkite salotas į sūrio krepšelį ir patiekite.