Salotos „Žuvelės tvenkiny“

Ingredientai: Su lupenom virtos bulvės - 4 vienetai, Šprotai - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 5 vienetai, Sūris - 200 gramai, Česnakas - 1 skiltelė, Majonezas - 300 gramai.

Bulves nulupkite, stambiai sutarkuokite ir šiek tiek pašlakstykite aliejumi iš šprotų skardinės. Šprotus sutrinkite šakute, kelis atidėkite papuošimui. Sutarkuokite nuluptus kiaušinius, perspauskite česnaką. Smulkiai sutarkuokite sūrį. Sluoksniuokite salotas, kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu: bulvės, šprotai, kiaušiniai su česnaku, sūris. Papuoškite šprotais, svogūnais ir svogūnų laiškais.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.