Šokoladinė glazūra tortams

Ingredientai: Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramai.

Nedideliame puode išmaišykite grietinę ir kakavą. Suberkite cukrų, dar kartąišmaišykite ir užvirinkite ant silpnos ugnies. Sudėkite sviestą ir kaitinkite, kol jis visiškai ištirps. Išmaišykite, nukaiskite ir atvėsinkite.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.