Šokoladinė glazūra tortams

Ingredientai: Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramai.

Nedideliame puode išmaišykite grietinę ir kakavą. Suberkite cukrų, dar kartąišmaišykite ir užvirinkite ant silpnos ugnies. Sudėkite sviestą ir kaitinkite, kol jis visiškai ištirps. Išmaišykite, nukaiskite ir atvėsinkite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.