MrsRezidencija parašė:
Eina sau, koks jūsų mažas svoris buvo tokiam ūgiui 😯
Labai, bet pastojau. Aišku nėštumo metu nemažai priaugau, tai išsilyginau 😁
O kad jums atsirastų mm, gal reik tik susimažinti žindymus per parą?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįMrsRezidencija parašė:
Eina sau, koks jūsų mažas svoris buvo tokiam ūgiui 😯
O kad jums atsirastų mm, gal reik tik susimažinti žindymus per parą?
MrsRezidencija parašė:
Sveikos. Vėl jungiuosi prie planuojančių, šįkart antrą kūdikėlį 😊 Gal kas pasidalinsite patirtimi - vis dar žindau, vaikui tuoj 2 metukai. Norime pastoti, bet cikla…
Aš žindžiau 18mėn ir visą tą laiką nebuvo mėnesinių, nors ir gerokai mažinau paskutinį mėnesį. Pilnai nutraukus grįžo po kokių 2-3mėn tik...
Kaip visoms skirtingai grįžta mm. Dukra intensyviai maitinau ir jos grįžo po 1.6 metų. Mažąjį taip pat instevyniai ir jos grįžo po 3.5mėn., man buvo šokas, kad taip anksti. Tikėjausi jog irgi po metų mažiausiai. 🤣 Ir kas idomiausiai, kad buvau pas gine ir ji sako, kad labai plona gleivinė ir mm dar nebus greitai. O jos atėjo po apžiūros už 3sav.😄 Taip nuteike ji mane, kad dar galėsiu pailsėti be jų. 😅
yyzzyy parašė:
Gydytoja sakė, kad iš vis nutraukti ir tada tik per 2-3 mėn galimai grįžtų. O aš visai nenoriu nutraukti žindymo. O buvo visokių laikotarpių, teko vasarą padirbėti, kur nuo pat ryto iki vėlaus vakaro su tėčiu vaikas būdavo, galvojau, pramuš. Nu bet nea, paskui grįžus į namų ritmą vėl pridažnėdavo tų žindymų, ir, matyt, vėl atsitolina viskas. Bet buvau kažkaip įsitikinus, kad ties 2 metais žindai ar nežindai, visoms jau grįžta. Dabar jau suprantu, kad nebūtinai ir turbūt visą kelionę žindymo gali negrįžti
MrsRezidencija parašė:
Gydytoja sakė, kad iš vis nutraukti ir tada tik per 2-3 mėn galimai grįžtų. O aš visai nenoriu nutraukti žindymo. O buvo visokių laikotarpių, teko vasarą padirbėti,…
Pasitikrinkite prolaktiną- jeigu jis aukštas, vadinasi, žindymas slopina ovuliaciją, jei ne – prisideda kitos priežastys. Nes, pavyzdžiui, priaugsite svorio ir pramuš
visko gali būti
Apelsinas2 parašė:
Pasitikrinkite prolaktiną- jeigu jis aukštas, vadinasi, žindymas slopina ovuliaciją, jei ne – prisideda kitos priežastys. Nes, pavyzdžiui, priaugsite svorio ir pram…
O, kooooks geras patarimas! Va ir išsisklaidytų magija, ar čia nuo žindymo, ar nuo kitų priežasčių.
Orea parašė:
Zindziau pagal poreiki, menesines grizo kai kudikiui buvo 7 men, vis dar zindau, reciau, bet dar nepavyko pastotisi menesi net ov negaudziau testais, tai manau …
Mane ir gydytoja įspėjo, kad net jei ir įvyktų ovuliacija, žindant vis tiek sunkiau per ją pastoti. Nežinau, su kuo tai susiję
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai