Šparaginių pupelių receptas

Ingredientai: Šparaginės pupelės - 350 gramai, Vanduo - 0.5 litro, Sviestas - 40 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio.

Nuplauname šparagines pupeles. Nupjaustome uodegėles. Sudedame į puodą ir užpilame verdančiu vandeniu. Verdame ant silpnos ugnies 5-8 minutes. Nupilame vandenį ir šparagines pupeles paliekame nusivarvėti. Keptuvėje ištirpiname sviestą. Šparagines pupeles sumaišome su išplaktais kiaušiniais ir druska. Sudedame į keptuvę ir kepame apie 3-5 min.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.