Tortilijos su vištienos ir obuolių įdaru

Ingredientai: Tortilijos - 6 vienetai, Virta vištiena - 200 gramai, Obuoliai - 4 vienetai, Čedero sūris - 100 gramai, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai.

Smulkiai sutarkuokite sūrį, obuolius supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite ant pašildytų tortilijų, užpilkite padažo ir perlenkite pusiau (galima ir į 4 dalis), dar pašildykite keptuvėje ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.