Troškinta žuvis

Ingredientai: Menkės filė - 500 gramai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 100 mililitrai, Svogūnas - 1 vienetas, Žalumynai - 1 pundelis.

Žuvies filė ir kepintą svogūną bei žalumynus sudėkite į stiklinį indą. Užpilkite sviestu ir pienu, paskaninkite pipirais. Indą uždengkite. Kaitinkite apie 5-6 min., kol žuvis taps balta ir lengvai atskiriama šakute. Prieš patiekiant reikėtų dar palaikyti 5 min.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.