Troškinti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 1 kilogramas, Svogūnai - 2 vienetai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Grietinė - 1 stiklinė, Kiaušinių tryniai - 2 vienetai.

Grybus nulupkite, nuplikinkite, supjaustykite ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite svieste, sumaišykite su grybais, įpilkite kelis šaukštus vandens, įberkite druskos, pipirų, troškinkite. Prieš baigiant troškinti sudėkite grietinę, sumaišytą su žaliais tryniais ir smulkintais žalumynais. Baikite gaminti.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.