Užkandėlės su silke

Ingredientai: Ruginė duona - 1 vienetas, Virtas burokėlis - 1 vienetas, Silkės filė - 3 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai.

Burokėlį nulupkite ir smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su majonezu. Duoną supjaustykite kvadratėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus. Supjaustykite silkę. Kiekvieną duonos gabaliuką aptepkite burokėlių mase, uždėkite silkės ir papuoškite svogūnų laiškais.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.