Varškės ir persikų pyragas
Ingredientai: Sausainiai - 200 gramai, Varškė - 500 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 100 gramai, Cukraus pudra - 50 gramai, Manų kruopos - 50 gramai, Pienas - 200 mililitrai, Persikai, vakuoti - 200 gramai, Margarinas - 3 valgomieji šaukštai.
Kiaušinio trynius ir baltymus atskirkite. Trynius išsukite su cukrimi, sumaišykite su varške ir 2 šaukštais margarino. Viską gerai išmaišykite, tuomet supilkite manų kruopas su pienu, vėl pamaišykite, kad gautųsi vientisa masė. Kiaušinio baltymus išplakite iki putų ir atsargiai įmaišykite juos į bendrą masę. Persikus supjaustykite ir sudėkite į tešlą. Į skardą, išteptą margarinu, sudėkite vieną sluoksnį sausainių, supilkite varškės masę ir vėl dėkite sluoksnį sausainių. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje, maždaug 40 min. Iškepus ant pyrago užbarstykite kakavos.