Varškės pudingas

Ingredientai: Varškė - 200 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Grietinėlė - 50 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 10 gramai.

Varškę pertrinkite per sietelį. Išplakite kiaušinio baltymą. Trynį išsukite su cukrumi, įpilkite pieno, suberkite manus, sudėkite varškę ir baltymą. Ištepkite kepimo formą sviestu, sudėkite masę, viršų patepkite grietinėle. Kepkite orkaitėje 25–30 minučių, patiekite su bet kokiu saldžiu sirupu.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!