Virtinukai „Žuvytės“

Ingredientai: Miltai - 200 gramai, Vanduo - 100 mililitrai, Vištienos faršas - 300 gramai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Sumaišykite miltus ir druską, įpilkite aliejaus ir virinto vandens, užminkykite elastingą tešlą. Sumaišykite faršą su druska ir prieskoniais, galima įdėti smulkintų žalumynų. Iš tešlos padarykite volelį, supjaustykite riekutėmis. Kiekvieną gabaliuką iškočiokiote į apvalų blynelį. Užlenkite kraštelį, apverskite įdėkite įdaro, o toliau lankstykite taip, kaip parodyta nuotraukose. Įspauskite mediniu pagaliuku pelekus, virkite kaip paprastai.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Skelbimai

10,00 €
36 | 8 | S
45,00 €
39 | 25,3 cm | 5½ - 6