Vištienos apkepas
Ingredientai: Vištienos faršas - 1.2 kilogramo, Batonas - 4 riekės, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Grybai - 500 gramai, Česnakas - 2 skiltelės.
Grybus ir svogūną supjaustykite, apkepkite aliejuje. Batoną lengvai išmirkinkite piene, lengvai nuspauskite ir sudėkite į faršą. Gerai išmaišykite. Sudėkite kiaušinį, druską, pipirus, išmaišykite. Pusę masės sudėkite į kepimo formą, išlyginkite. Ant viršaus sudėkite grybus su svogūnu ir likusį faršą. Pridenkite dangčiu arba folija, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių, tada atidenkite ir kepkite dar 10. Išverskite į lėkštę ir pabarstykite kapotomis petražolėmis.